Θεσσαλονίκη: Ξύπνησε από τον καπνό και είδε το κινητό του τυλιγμένο στις φλόγες

λογαριασμοι κινητών

Τι έχει απαντήσει η εταιρία σε αντίστοιχο περιστατικό

Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ξύπνησε και αντίκρυσε το κινητό του να καίγεται δίπλα του.

Θεσσαλονίκη: Το κινητό τηλέφωνο πήρε φωτιά και έγινε «κάρβουνο» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ιδιοκτήτης του περιέγραψε σε εκπομπή του Alpha τα όσα έγιναν το βράδυ, μέσα στο σπίτι του. Όπως λέει είχε κοντά το κινητό, καθώς είχε βάλει ξυπνητήρι, αλλά ξύπνησε πολύ νωρίτερα από τον καπνό και τον θόρυβο που ακούστηκε.

«Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, που το είχα δίπλα μου γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω» δήλωσε. Το κινητό, γνωστής μάρκας, ήταν σε λειτουργία, αλλά εκτός φόρτισης.

Ο κ. Κωνσταντίνος έριξε το τηλέφωνο στο πάτωμα, το οποίο άρχισε να καίγεται, ενώ πρόλαβε να καταγράψει την εικόνα από το κινητό της συζύγου του. Με την εκπομπή επικοινώνησε και ο κ. Χρήστος, ο οποίος άκουσε την ιστορία και διαπίστωσε πως κάτι ανάλογο συνέβη και σε εκείνον.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για κινητό τηλέφωνο της ίδιας εταιρείας. Όπως περιγράφει, μιλούσε στο τηλέφωνο και όταν έκλεισε, άφησε το κινητό στο τραπέζι. «Ξεκίνησε να βγάζει σπίθες, πετάχτηκε το πάνω τζάμι, άρχισε να φουσκώνει. Κάηκαν τραπεζομάντηλα», σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε πως επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας και ύστερα από ένα μήνα του απάντησαν πως… «το κινητό του δέχθηκε πιέσεις».

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο - Δύο εγκλωβισμένοι

Πηγή: newsit.gr