Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του υπαλλήλου του ΟΑΣΘ που παρενόχλησε 19χρονη

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου lockdown Θεσσαλονίκη self test, Εύοσμο

Ο άνδρας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται υπάλληλος του ΟΑΣΘ που κατηγορείται πως παρενόχλησε 19χρονη ασκούμενη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 51χρονος υπάλληλος του ΟΑΣΘ συνελήφθη μετά την καταγγελία της κοπέλας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την σύλληψη του υπαλλήλου του ΟΑΣΘ είναι η εξής:

«Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες σήμερα (07-11-2023), 51χρονος ημεδαπός, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία απογευματινές ώρες χθες (06-11-2023) στον Εύοσμο, αφού προηγουμένως ο 51χρονος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στην οικία της με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που την απείλησαν με όπλο - "Πάγωσα, είπα δεν έχω λεφτά"

Δείτε επίσης: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ που κατηγορείται πως παρενόχλησε 19χρονη ασκούμενη

Ο υπάλληλος στο Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στην περιοχή της Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς καταγγέλθηκε από την 19χρονη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, ο εν λόγω υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα αμέσως μόλις κοινοποιήθηκε η καταγγελία από την 1η ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, ο 51 ετών κατηγορούμενος προσφέρθηκε μετά το τέλος της βάρδιας, χθες το βράδυ, να πάει την καταγγέλλουσα στο σπίτι.

Καθ’ οδόν και καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά, γεγονός που προκάλεσε την καταγγελία της στις Αρχές.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Ο ΟΑΣΘ, αμέσως μόλις του κοινοποιήθηκε η καταγγελία από την 1η ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), κίνησε την πειθαρχική διαδικασία και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον υπάλληλο σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».