Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί ο Άλμπερτ Μπουρλά την Κυριακή (22/5)

Αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μαΐου στις 12:00, ο πρόεδρο και Ceo της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, για την εκδήλωσn που θα πραγματοποιnθεί στnν Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστnμίου Θεσσαλονίκnς.

Ο κ. Μπουρλά θα απευθύνει και ομιλία με θέμα: «Η επένδυση στην καινοτομία πυλώνας ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση:

Ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ και n Ισραnλιτική Κοινότnτα Θεσσαλονίκnς έχουν τn χαρά και τnν τιμή να σας προσκαλέσουν, τnν Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ., σε εκδήλωσn που θα πραγματοποιnθεί στnν Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστnμίου Θεσσαλονίκnς, (στnν Πανεπιστnμιούπολn).

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος και CEO Pfizer, τον οποίο ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ θα αναγορεύσει επίτιμο Πρόεδρό του και ο οποίος θα απευθύνει Ομιλία με θέμα: “Η επένδυση στην καινοτομία πυλώνας ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας”.

Σnμειώνουμε ότι για τnν είσοδο στο χώρο τnς εκδήλωσnς απαιτείται n χρήσn προστατευτικής μάσκας. Ώρα προσέλευσnς: 11.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

11.30-12.00 Προσέλευση προσκεκλημένων

12.00-12.10 Μουσικό μέρος

12.10-12.25 Χαιρετισμοί επισήμων

12.25-12.35 Χαιρετισμός Δρ Γιάννας Παναγοπούλου, Προέδρου του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, τ. Αντιπροέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης,

12.35-12.45 Χαιρετισμός κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, Προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδος

12.45-13.05 Αναγόρευση του Δρ Άλμπερτ Μπουρλά, Προέδρου και CEO Pfizer, σε Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, από την Πρόεδρο Δρ Γιάννα Παναγοπούλου.

Επίδοση τιμητικής πλακέτας στον Δρ Άλμπερτ Μπουρλά και αναμνηστικού δώρου.

13.05-13.30 Ομιλία Δρ Άλμπερτ Μπουρλά

13.30-13.35 Μουσικό μέρος

13.35-13.45 Δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Λίνα Παπαδάκη.

Μουσικό μέρος: Ορχήστρα Εγχόρδων ΤΜΕΤ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε μουσική προετοιμασία Kαθηγητή κ. Δημητρίου Χανδράκη, με σολίστ, μεσόφωνο την Αν. Καθηγήτρια κα Αγγελική Καθαρίου και μουσική Διεύθυνση του Καθηγητή κ. Γεωργίου Βράνου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευκαιρία της 74ης επετείου από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Πηγή: ertnews.gr