Το ευχαριστώ του Κωνσταντίνου Ζέρβα στην Καίτη Τζιτζικώστα

Ζέρβας

Για την συμβολή της στην ένταξη της Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO

Τις θερμές ευχαριστίες του προς την Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unesco Καίτη Τζιτζικώστα εξέφρασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ο λόγος ήταν η καθοριστική συμβολή της κ. Τζιτζικώστα στην επιτυχία της εθνικής προσπάθειας για την ένταξη της Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας.

“Η ένταξη της πόλης μας σε αυτό το Δίκτυο συνιστά μια συλλογική επιτυχία και αναμφίβολα η Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNESCO, της οποίας προΐστασθε, διαδραμάτισε έναν κομβικό ρόλο σε αυτήν”, σημειώνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε επιστολή του προς την κυρία Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο κ. Ζέρβας, η συμβολή της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO ήταν καθοριστική τόσο κατά τη σύνταξη του φακέλου, ώστε αυτός να έχει την πληρότητα και την αρτιότητα που απαιτούνται, όσο όμως και για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης στο Παρίσι.

“Πιστεύουμε ότι η παγκόσμια διάκριση ενισχύει την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης, εντάσσοντας την πόλη σε διεθνείς τουριστικούς χάρτες και αναβαθμίζοντας την ταυτότητα και το brand της. Είμαστε ευτυχείς που σας είχαμε δίπλα μας σε όλα τα στάδια αυτής της μεγάλης προσπάθειας”, σημειώνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.