Τραγικό λάθος οδηγού στη Θεσσαλονίκη – Εκανε όπισθεν για να μπει σε έξοδο στον Περιφερειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιφερειακός Θεσσαλονίκης οδηγός

Παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο με την πράξη της

Ενα λάθος που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο έκανε μια οδηγός στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η οδηγός στη Θεσσαλονίκη ξεχνιέται και περνάει την έξοδο στην Περιφερειακή. Αντί να συνεχίσει και να βγει με ασφάλεια στην επόμενη, κάνει το αδιανόητο. Πατάει φρένο, κάνει για λίγο όπισθεν και στη συνέχεια από τη μεσαία λωρίδα κατευθύνεται προς τα δεξιά. Πατάει τα κολωνάκια και περιμένει να μπει στην έξοδο. Με τις εικόνες να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και να προκαλούν αίσθηση.

Πιο αναλυτικά, το απίστευτο περιστατικό, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου του 2023 στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου και ανέβηκε στο Tik Tok, μία ασυνείδητη οδηγός, η οποία βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Περιφερειακής Οδού, σταμάτησε απότομα στη μέση του δρόμου και επιχείρησε να κάνει όπισθεν για να μπει στο ρεύμα, που οδηγεί προς Τούμπα και Τριανδρία.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ουρές τα αυτοκίνητα στον Περιφερειακό μετά από τροχαίο (ΧΑΡΤΗΣ)

Είχε χάσει την έξοδο και αποφάσισε να ρισκάρει τόσο τη δική της ζωή, όσο και των υπολοίπων που εκείνη την ώρα κινούνταν στο σημείο. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τροχαίο.

@migoulaninjoula #thessaloniki ♬ Police – David Angelux & DiexD & David Angelux & DiexD