Ξεκίνησε η Γιορτή της Τζαμάλας στο Δήμο Δέλτα (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Γιορτή Τζαμάρας

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα κι αύριο

Τριήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει η αντιδημαρχεία Πολιτισμού του Δήμου Δέλτα στο πλαίσιο της Γιορτής της Τζαμάλας που αναβιώνει και φέτος.

Στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Χαλάστρας ξεκίνησε το εορταστικό πρόγραμμα που φέτος περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, παραδοσιακό γλέντι και μαθητική θεατρική παράσταση.

Χθες το βράδυ, στήθηκε γλέντι στο οποίο συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πνεύματος Σερρών, ο Σύλλογος Βλάχων νομού Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”, αλλά και τα παιδικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων του Χορευτικού Χαλάστρας.

Γιορτή Τζαμάρας

Το παρών έδωσε η δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θάνος Μπέγκας και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε επίσης  Δήμος Παύλου Μελά: Χρηματοδότηση έργων οδοποιίας λόγω της επιβάρυνσης από το Flyover ζητά ο δήμαρχος

Γιορτή Τζαμάρας

Η Γιορτή της Τζαμάλας συνεχίζεται σήμερα (στις 21:00) με μουσικοχορευτική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν χορευτικά τμήματα της Χαλάστρας και άλλων περιοχών του Δήμου Δέλτα, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι.

Την Κυριακή θα πέσει η αυλαία με θεατρική παράσταση από μαθητές του ΓΕΛ Σίνδου.

Γιορτή Τζαμάρας

Η Γιορτή της Τζαμάλας εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι το σημείο αναφοράς του Κέντρου Νεότητας Χαλάστρας.

Όπως κάθε χρόνο, τον Ιούνιο, τιμάται η “γιορτή του κλήδονα” με πατινάδες στους δρόμους της πόλης, με το άναμμα της Τζαμάλας, με χορούς, υπαίθριο πανηγύρι, φαγητό και ποτό.

Γιορτή Τζαμάρας

Γιορτή Τζαμάρας

Γιορτή Τζαμάρας

Γιορτή Τζαμάρας