Ξεκινούν σήμερα (4/5) οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

δρόμος έργα γέφυρα Σερβίων Κοζάνη

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης, αντικατάστασης και επισκευής μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Πέμπτη 4 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από την οδό Βούλγαρη έως τον ανισόπεδο κόμβο Τριλόφου, από την Πέμπτη 4 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, οι εργασίες θα γίνονται στις δεξιές πλευρές του οδοστρώματος με τον αποκλεισμό μίας μόνο λωρίδας κάθε φορά (είτε στο ρεύμα εξόδου είτε στο ρεύμα εισόδου), στην οποία θα πραγματοποιείται η επέμβαση και σε μήκος επαρκές, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των χρηστών ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα, όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

Θα ακολουθήσουν εργασίες που θα αφορούν στην αντικατάσταση των στηθαίων της κεντρικής νησίδας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.