Υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός

Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες εκλογές θα είναι και πάλι ο Γιώργος Ορφανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ορφανός έχει λάβει οριστικά την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης και μόνον. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην υφυπουργός έχει ενημερώσει προ ημερών για την απόφασή του αυτήν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρουν πηγές οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Ορφανός είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι “τελικά επέλεξα την πόλη μου. Θέλω να αγωνιστώ για την Θεσσαλονίκη”, εξηγώντας στον πρωθυπουργό ότι η πόλη υπό τη σημερινή διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα έχει κάνει πολλά βήματα πίσω. Παράλληλα, ο πρώην υφυπουργός, είπε προς τον πρωθυπουργό ότι θα στηρίξει το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές, “θα κάνω αυτό που πρέπει για τη ΝΔ”, ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ορφανός είχε ήδη κάνει κάποιες προκαταρκτικές προετοιμασίες για ενδεχόμενη βουλευτική υποψηφιότητα. Όπως εξήγησε σε συνομιλητές του “για μένα η υποψηφιότητα για το Κοινοβούλιο ήταν πιο εύκολη, το έχω κάνει πολλές φορές”. Τους είπε, μάλιστα, ότι και οι μετρήσεις που είχε στα χέρια του ήταν πολύ ενθαρρυντικές. “Όμως, μια βουλευτική υποψηφιότητα θα ήταν εμπόδιο σε αυτό που πραγματικά θέλω και δεν είναι άλλο από το να βοηθήσω την πόλη μου από τη θέση του δημάρχου”.

Διαβάστε επίσης  Κουτσούμπας: "Eχουν δοκιμαστεί οι πάντες και τα πάντα, σε διαδοχικά αντιλαϊκά κυβερνητικά σχήματα"

Με αυτό το σκεπτικό ο κ. Ορφανός έλαβε την τελική απόφαση να είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα, σε σχέση και με το χρόνο των εθνικών εκλογών. Άλλωστε, όπως λέει στους συνομιλητές του, “δεν έχω λόγο να βιάζομαι, ο κόσμος με γνωρίζει, γνωρίζει και το τι έχω κάνει για την πόλη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους”.

Πηγή: makthes.gr