Ζέρβας: “Η Θεσσαλονίκη είναι πάνω από χρώματα και διαχωρισμούς”

Ζέρβας Θεσσαλονικη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην παρουσία των κομμάτων στην πόλη

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα ότι «η πόλη είναι πάνω από χρώματα και διαχωρισμούς» έστειλε απόψε (04/04) από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας την ίδια ώρα πως όλα τα κόμματα πρέπει να καταλάβουν ότι η πόλη έχει ανοιχτά μέτωπα, ανάγκες, αλλά και απαιτήσεις κυρίως στις υποδομές και στα χρονοδιαγράμματα.

Ο κ. Ζέρβας έκανε αναφορά στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και στη θεματική ημερίδα για την υγεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε προ ημερών εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το παραλιακό μέτωπο.

Διαβάστε επίσης
Ζέρβας: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου, γιορτάζεται με ιδιαίτερο χαρακτήρα στην πατρίδα μας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κεντρική τοποθέτησή του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως ως Δήμαρχος παρευρέθηκε σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, υποστηρίζοντας «παντού και προς όλους ότι, εάν τα έργα που έχουν προγραμματιστεί υλοποιηθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων, η δυναμική της Θεσσαλονίκης θα εκπλήξει τους πάντες».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι «ως Δημοτική Αρχή βάλαμε και θα βάλουμε πλάτη σε ό,τι καλό γίνεται», σημειώνοντας ότι παράλληλα «θα ελέγχουμε και θα διεκδικούμε».