Ζέρβας: “Τα οριζόντια μέτρα πρέπει και μπορούν να αποφευχθούν στη Θεσσαλονίκη”

Ζέρβας

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ξεκίνησε πριν λίγο η σύσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό το βλέμμα του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της αναπληρώτριας υπουργού Μίνας Γκάγκα σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο για νέα μέτρα στην Θεσσαλονίκη.

«Το 2021 δεν είναι 2020. Υπάρχουν τα εμβόλια, είμαστε πολύ πιο προετοιμασμένοι και αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνουμε είναι να συντονιστούμε ούτως ώστε να αποφύγουμε οποιαδήποτε περαιτέρω έξαρση. Τα οριζόντια μέτρα πρέπει και νομίζω θα μπορούν να αποφευχθούν όσων αφορά την κοινωνία και την οικονομία», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Αρχίζουν εμβολιασμοί στις κοινότητες του Δήμου Κασσάνδρας

Στη σύσκεψη συμμετέχουν η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και δήμαρχοι από την Κεντρική Μακεδονία.

Από τη σημερινή σύσκεψη απουσιάζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς λείπει στο εξωτερικό.

Πατουλίδου: “Φέτος υπάρχουν εμβόλια”

«Φέτος, υπάρχουν εμβόλια, υπάρχει μετάλλαξη, υπάρχει μικρό ποσοστό εμβολιασμών, άρα το γνωρίζουμε όλοι και ο σκοπός είναι να βρεις την καλύτερη δυνατή διαδικασία λύσης αυτού του προβλήματος», τόνισε από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Ζέρβας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *