Ζέρβας: “Δουλεύουμε το κομμάτι της καθαριότητας, ήταν λάθος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωνσταντίνος Ζέρβας

Τι τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε σήμερα (12/10) το πρωί στο κανάλι του MEGA.

«Πάντα δίνουμε μάχες και πάντα κερδίζουμε. Ο δεύτερος γύρος έχει δύο υποψηφίους. Γυρίσαμε την πόλη, συζητήσαμε για τα προβλήματά μας. Αυτά τα 4 χρόνια δουλέψαμε σκληρά, ήταν χρόνια δύσκολα, παρόλα αυτά η Θεσσαλονίκη έχει πετύχει πολλούς στόχους, μικρές και μεγάλες επιτυχίες, και επιτέλους έχει μια ατζέντα, στόχους μετρήσιμους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αυτούς παρουσιάζουμε και εκθέτουμε στους συμπολίτες μας έτσι ώστε να επιλέξουν μεταξύ αυτών των δύο ψηφοδελτίων», τόνισε αρχικά ο κ. Ζέρβας.

Δείτε επίσης: Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Δρόσος Τσαβλής στηρίζει τον Στέλιο Αγγελούδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του σημείωσε: «Ο κ. Αγγελούδης εμφανίστηκε πριν από περίπου 6 μήνες, κατηγορώντας εμένα, το πρόγραμμά μας και παρουσιάζοντας μια γκρίζα εικόνα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε face to face. Ο κ. Αγγελούδης αρνήθηκε το debate, εγώ το ζητάω για να δουν οι πολίτες, να κρίνουν το πρόγραμμά μας, την προσωπικότητά μας. Με λυπεί αυτό, προφανώς έχει να κάνει με το έλλειμα θέσεων, με την έλλειψη εμπειρίας, εμείς προχωράμε».

Όσο για τα λάθη που έχουν γίνει στον δήμο;

Διαβάστε επίσης  Συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με την ΠΚΜ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

«Ένα λάθος, μια αστοχία, το κομμάτι της καθαριότητας που έδωσε άσχημες εικόνες. Με λύπησε, το ανατάσσουμε, το δουλεύουμε».

Πηγή: megatv.com