Αχιλλέας Μπέος: «Θα πάω στο Survivor αν έρθει και ο Κούγιας μαζί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βόλος Μπέος Κωνσταντοπούλου

Οι επαφές του προέδρου της ΠΑΕ Βόλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από την συμμετοχή του Αχιλλέα Μπέου στο Suvivor και ο ίδιος έκανε δηλώσεις για το θέμα.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Αχιλλέα Μπέο στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε σχετικά με το αν θα λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εκείνος, χωρίς να σταματήσει για δηλώσεις, συνέχισε να περπατά εντός του αεροδρομίου και απάντησε στις ερωτήσεις για το Survivor ως εξής: «Ρε παιδιά, δεν έχετε τι να κάνετε στα πρωινά και ασχολείστε… Όλα καλά, καλά όλα. Θα πάω στο Survivor με τον Κούγια μαζί. Άμα έρθει ο Κούγιας, θα πάω. Καλό Σαββατοκύριακο».

Δείτε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: «Με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μιλήσαμε για την πώληση του Βόλου»

Η συνάντηση και το ενδιαφέρον για τον Βόλο

Πριν μερικές μέρες, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παραχώρησε συνέντευξη στην TRT, επιβεβαιώνοντας ότι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί συζήτησαν για την ομάδα του Βόλου.

“Είχαμε μία πολύ σοβαρή συζήτηση, έχει να κάνει με την ομάδα. Το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση θα το δούμε. Εργάζονται τα αρμόδια επιτελεία. Έχει και τη Χαλ ο κ. Ατζούν”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Χαλ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να επενδύσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα.