Αχιλλέας Μπέος: «Θέλω να πάω στο επόμενο Survivor» – «Θα ανέβει η ακροαματικότητα», λέει ο Ατζούν

Βόλος Μπέος

Τι άλλα ζητήματα συζήτησαν οι δυο άνδρες

Στον Βόλο βρέθηκε για επαγγελματικές του εκκρεμότητες ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος δείπνησε με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, για το ενδεχόμενο επενδύσεων.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος εκδήλωσε τη θέλησή του να συμμετέχει στο Survivor και το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από το “Πρωινό”.

Ο δήμαρχος Βόλου έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, όπου μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με τον Τούρκο επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: «Δεν θα διαψεύσω ότι υπήρχε δείπνο με τον κύριο Ατζούν και τους συνεργάτες του. Προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος το βράδυ. Δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε γιατί έθεσα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο “Survivor” το επόμενο. Αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν μπορείς και του είπα, “όχι, εγώ αισθάνομαι 30 χρονών, έχω τέτοιες δυνάμεις”. Είπε ότι θα το συζητήσει γιατί θα ανέβει η ακροαματικότητα».

Διαβάστε επίσης  Survivor: Καυγάς πριν από τον αγώνα ασυλίας - «Νιώθω ανεπιθύμητος στην ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συζήτησα μαζί του μια σειρά από συνεργάτες του, επιχειρηματίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, δραστηριότητες. Η παρουσία του εδώ έχει να κάνει για πολλαπλές χρήσεις να ξέρετε. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ένα επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κεντρίζει το ενδιαφέρον του η πόλη του Βόλου. Οι συναντήσεις μου με επιχειρηματίες και με παράγοντες μεγάλου βεληνεκούς έχουν να κάνουν με την πόλη μου και όχι με εμένα. Εγώ ούτως ή άλλως, όποτε χρειαστώ σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς ραντεβού βρισκόμαστε και μιλάμε».

Και κατέληξε: «Ελπίζω ότι ο κύριος Ατζούν, αυτά που συζητήσαμε, μέρος τουλάχιστον αυτών, διασυνδέσεις στο λιμάνι με τα Αραβικά κράτη, με άλλα θέματα επιχειρηματικά και τα λοιπά, κάποια από αυτά, θα δρομολογηθούν σε λίγο χρονικό διάστημα και θα έχει όφελος και ανάπτυξη η πόλη μου. Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος, τρεις συνεχόμενες πενταετίες ο κόσμος εκτιμάει, αναγνωρίζει».