Αφροδίτη Γραμμέλη κατά Βασάλου: «Παραέγινε πλάκα, αυτό ήταν αστείο;»

Την αποκάλυψη που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος πως δέχθηκε ανήθικη πρόταση από δικηγόρο μέσω Instagram σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό Μας».

Η γνωστή τηλεκριτικός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ο πρώην παίκτης του Survivor, θέση με την οποία συμφώνησε και η Φαίη Σκορδά.

«Παραέγινε πλάκα, παιδιά. Το θέμα είναι σοβαρό. Είναι και η ώρα τέτοια που δεν μπορούμε να μιλήσουμε με όρους καθαρούς αλλά αυτή η διαδικασία είναι καταδικαστέα και πρέπει να καταγγέλλεται», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ο μόνος, αυτό συμβαίνει γενικά. Έκανε όμως ένα λάθος για μένα. Σε δημόσιο λόγο – χωρίς να έχει κακή πρόθεση – δεν κάνεις πλάκα με αυτό. Θα μπορούσε να μην το έχει σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο, θεωρώ λάθος την τοποθέτηση», επισήμανε αμέσως μετά η γνωστή τηλεκριτικός.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Βασάλου: «Αν είσαι μάγκας πες ονόματα να κάνεις και ένα έργο στην κοινωνία»

«Δεν θα κρίνουμε το πώς αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος μία τέτοια κατάσταση. Το πρέπον θα είναι να μιλάμε για εκείνους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να σε προσβάλλουν, είτε στέλνοντας χυδαίες φωτογραφίες, είτε κάνοντας σχόλια που σε υποτιμούν, είτε κάνοντας μία ανήθικη πρόταση για χρήματα», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης  Κωνσταντίνος Βασάλος για το νεανικό του έρωτα: "Ξαπλώσαμε μαζί και δεν κάναμε τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι προφανές ότι έκανε χιούμορ αλλά το θέμα είναι με τι μπορούμε να κάνουμε χιούμορ. Αυτό ήταν κάτι αστείο;», αναρωτήθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αν θέλεις να φωτογραφήσεις και να ονοματίσεις, πάλι μπορείς να το κάνεις. Έχουμε δει να ξεκινούν έτσι πολλές ιστορίες. Παίρνεις όμως την ευθύνη και μιλάς συγκεκριμένα για αυτό. Δεν το κάνεις σε ένα πλαίσιο πλάκας», τόνισε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

«Εκεί το έχασε λίγο ο Κωνσταντίνος. Το τράβηξε πάρα πολύ, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αστείο», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη επί του θέματος.

Πηγή φωτό: Instagram (afroditiag)