Αυτός είναι ο φετινός μεγάλος νικητής του MasterChef 2024 (BINTEO)

MasterChef

Τι κλήθηκαν να αντιγράψουν οι παίκτες του τελικού

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα ήταν οι δύο διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2024 που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δοκιμασίες και έφτασαν στον μεγάλο τελικό.

Τα τρία στάδια του φετινού τελικού αποτύπωσαν το σύνολο του MasterChef 2024. Mystery Box ήταν η πρώτη δοκιμασία, Tεστ Δημιουργικότητας η δεύτερη και η σημαντικότερη και πιο κρίσιμη ήταν η Δοκιμασία Αντιγραφής.

Η Χριστίνα και ο Λευτέρης είχαν την τιμή και τη χαρά να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειές τους, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Άντονι Λουίς Αντούριθ!

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

Ο νικητής του MasterChef 2024 που κέρδισε το μεγάλο τρόπαιο και τα 100.000 ευρώ είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος!

Η Χριστίνα κέρδισε 30.000 ευρώ!

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της κορυφής, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Αρχικά περιέγραψε τα συναισθήματά του τώρα που επιτέλους κατάφερε να πετύχει τον στόχο του: «Είμαι ενθουσιασμένος, δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω».

Ο θείος του δεν πρόλαβε να τον δει να σηκώνει το τρόπαιο, καθώς έφυγε από τη ζωή την ημέρα του τελικού. Ο 30χρονος διαγωνιζόμενος μόλις έγινε γνωστό το τελικό αποτέλεσμα, τού αφιέρωσε τη νίκη του, πράγμα που θέλησε να επαναλάβει και στις πρώτες του δηλώσεις: «Θέλω να ξαναπώ ότι αφιερώνω τη νίκη στον θείο μου τον Πάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, παρακολουθούσε όλη τη διαδικασία που περνούσαμε, με στήριζε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Λευτέρης.

Οι βαθμολογίες

Από το Mystery Box που ήταν και η πρώτη δοκιμασία, η Χριστίνα κέριδε 7 βαθμούς και ο Λευτέρης 6. Στη δεύτερη δοκιμασία η Χριστίνα πήρε 8 στα 10 και ο Λευτέρης πήρε 8 στα 10! Και τέλος, ο chef Άντονι Λουίς Αντούριθ βαθμολόγησε τη Χριστίνα με 7 στα 10 και ο Λευτέρης πήρε 9 όπου τον έφτασε στη νίκη!

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι του χρόνου θα επιστρέψει στις οθόνες μας το MasterChef 9 καθώς κυκλοφόρησε το νέο trailer για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν όνειρο να γίνουν σεφ!

Πηγή φωτό: Instagram (masterchefgr)

Διαβάστε επίσης  Στην εντατική η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου