Αγριες Μέλισσες: Αλλάζουν τα πάντα στο Διαφάνι

Oι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν την δεύτερη σεζόν στις Aγριες Μέλισσες με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για την έναρξη της επόμενης σεζόν η οποία και θα αλλάξει τα πάντα στο Διαφάνι.

Μάλιστα, οι σεναριογράφοι της σειράς Αγριες Μέλισσες ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές την τρίτη σεζόν.

Χρονικά, η σειρά τοποθετείται το 1967, οπότε και αρχίζει στην Ελλάδα η περίοδος της δικτατορίας.

Οι πολιτικές αλλαγές που επηρεάζουν τη χώρα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους και τους Διαφανιώτες, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα πολιτικά τους πιστεύω, τις ιδέες, ακόμη και την ίδια τους την ελευθερία.

Η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων μιας και ο άντρας ανήκει στη φασιστική οργάνωση Άβαντες και εξυπηρετεί τη χούντα.

Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα, ο οποίος, όμως, έχει τα δικά του μυστικά, που τον ώθησαν σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό που έρχεται θα σηματοδοτήσει ακόμη πιο σκληρές καταστάσεις…

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, όσοι εκφράζουν τις αριστερές πεποιθήσεις τους ή πάνε αντίθετα από όσα εκφράζει η χούντα θα έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με την εξορία.

Ένας τόπος εξορίας στον οποίο θα διαδραματίζονται κάποιες από τις εξελίξεις είναι και η Λέρος, όπου θα δούμε να μεταβαίνουν κάποιοι αγαπημένοι ήρωες.

Επιπλέον, ο Δούκας και η Μυρσίνη είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στο χωριό και ξεκινούν τη ζωή τους από την αρχή στη Λάρισα.

Εκεί, βρίσκονται και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο, οι οποίοι, όπως θα δούμε, ενωμένοι πια στις Άγριες Μέλισσες, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να δημιουργήσουν μία καλύτερη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *