Αγριες Μέλισσες: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Κωνσταντής

Αγριες Μέλισσες

Στο πλευρό του η Δρόσω

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες που και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στις Αγριες Μέλισσες ο Δούκας είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από τον Ακύλα και γι’ αυτό προτείνει στο χωριό να συμμαχήσουν εναντίον του και να αποτρέψουν το σχέδιο του αεροδρομίου στο Διαφάνι. Ο Σεβαστός έχει πια καταλάβει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Μεγαρίτης, αν και το σκληρό του πρόσωπο θα το δει ο Κωνσταντής.

Ο τελευταίος πέφτει θύμα μίας βίαιης και θανάσιμης παγίδας εναντίον του στις Αγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας δίνει εντολή δολοφονίας εις βάρος του προκειμένου να τον τιμωρήσει για την κρυφή σχέση του με τη Ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv”, ο Κωνσταντής καταφέρνει και μένει ζωντανός, αλλά βαριά τραυματισμένος. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η είδηση της επίθεσης διαδίδεται γρήγορα και στο πλευρό του σπεύδουν η Δρόσω και η οικογένειά του. Τότε η κοπέλα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα, ο οποίος ορκίζεται να εκδικηθεί τον Ακύλα πάση θυσία. Κι όσο ο Κωνσταντής δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή στις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης υποψιάζεται τον Ακύλα για τη δολοφονική επίθεση στον ξάδελφό του και εξοργίζεται. Μάλιστα, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του δίνει τελεσίγραφο

Διαβάστε επίσης
Λεωνίδας Κακούρης: Τι αποκάλυψε για το τέλος στις Αγριες Μέλισσες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.