Αγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Αγριες Μέλισσες

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο Διαφάνι

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες που και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στα επόμενα επεισόδια στις Αγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος συμμαχεί με τον Πέτρο και η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους, ενώ παρατηρεί πως ο δάσκαλος έχει πολλά ξεσπάσματα και ανησυχεί. Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητάει να σταματήσει οτιδήποτε κάνει, καθώς ο Ακύλας ψάχνει αφορμή για να τον στείλει ξανά στη φυλακή.

Τις επόμενες μέρες ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη και τις κατηγορεί για αντιστασιακή δράση. Τότε, η Ασημίνα αποφασίζει να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει την Ελένη και τη Δρόσω. Έτσι, ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο ταγματάρχης αποφασίζει να λάβει μέτρα.

Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει . Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Λάμπρο και τον Πέτρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” , σύντομα θα αρχίσει να υποψιάζεται πως είναι έγκυος.

Ωστόσο, είναι φοβισμένη όχι μόνο επειδή ακόμη ο Ακύλας αποτελεί απειλή για εκείνους, αλλά και γιατί θέλει να πάνε όλα καλά μιας και στο παρελθόν είχε ζήσει μια βίαιη και εφιαλτική έκτρωση.

Τέλος, η Ελένη εύχεται το όνειρο που έχουν με τον Λάμπρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.