Αγριες Μέλισσες: Η πιο ακραία αντίδραση για τον Γιάννη Στάνκογλου

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, με αφορμή τις “Άγριες Μέλισσες“, παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό Enjoy. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του δημοφιλούς σίριαλ του ΑΝΤ1 μίλησε για όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον Θωμά Κυπραίο καθώς και την πιο έντονη έως σήμερα αντίδραση θαυμασμού που δέχθηκε από τηλεθεάτριες.

“Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτή την μεγάλη αποδοχή του κοινού στη σειρά” παραδέχεται ο Γιάννης Στάνκογλου. “Έρχονται στο θέατρο, στα καμαρίνια και βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν χάσει επεισόδιο. Με αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη” συμπλήρωσε.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ δύο κυρίες στον δρόμο που μου είπαν: “Κάνε ότι θες, αλλά μην πειράξεις ποτέ την Ελένη”. Πίστευα όμως ότι θα κερδίζαμε την αγάπη του κόσμου. Και αυτό γιατί με τη Μαρία Κίτσου που έχω συνεργαστεί, αλλά και με την Έλλη Τρίγγου, έχω εισπράξει την ίδια χαρά. Τις θεωρώ πολύ ταλαντούχες” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη συνέντευξη του.

Διαβάστε επίσης
Αγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα παντρεύεται τον Μιλτιάδη

“Και η νέα φουρνιά των ηθοποιών, όπως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Αναστάσης Ροϊλός, είναι πολύ ταλαντούχα παιδιά που ασχολούνται παθιασμένα με το θέατρο. Για μένα η επιτυχία της σειράς στηρίζεται σε αυτή την πλειάδα των νέων ηθοποιών. Το κοινό αναζητούσε να δει νέα, φρέσκα πρόσωπα και όχι ξανά τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς” σημείωσε, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου για να καταλήξει πως “το κάστινγκ έπαιξε μεγάλο ρόλο”.