Αγριες Μέλισσες: Νέα απόπειρα δολοφονίας αλλάζει τις ισορροπίες

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες που και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

H αποκάλυψη της Κορίνας στον Ακύλα σχετικά με την παράνομη σχέση που διατηρούσε η Ζωή με τον Κωνσταντή αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες ανάμεσα στους ήρωες.

Ο Μεγαρίτης δεν θα αφήσει ατιμώρητους τους δύο εραστές και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση. Έτσι, θα οργανώσει μια απόπειρα εναντίον του Κωνσταντή.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Ακύλας έχει αποκτήσει και πολλούς εχθρούς στις αΑγριες Μέλισσες, οι οποίοι δίνουν μάχη προκειμένου να ξεσκεπάσουν όχι μόνο τα εγκλήματά του, αλλά και τις παρανομίες του. Ένας από αυτούς είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα, ενώ και ο Δούκας έχει ανοίξει πια μαζί του πόλεμο.

Έτσι, ενώ ο Ακύλας προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του, το σπίτι του μοιάζει διαλυμένο, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “MYtv”. Η Ζωή υποδέχεται τον Λευτέρη, έπειτα από μεγάλο διάστημα, αλλά καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή πως είναι αλλαγμένος και πως η παραμονή του στο στρατόπεδο τον έχει επηρεάσει. Η ίδια προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη και εκείνος σε μια στιγμή αδυναμίας τής εξομολογείται τα βασανιστήρια που περνάει στον στρατό.

Διαβάστε επίσης
Oριστικά εκτός ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά

Η Ζωή εξοργίζεται και είναι σίγουρη πως πίσω από όσα περνάει ο γιος της στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι άλλος από τον Ακύλα, ο οποίος έχει δώσει τις σχετικές εντολές προκειμένου να τιμωρήσει τον Λευτέρη για τις προσωπικές του επιλογές. Η Ζωή, όμως, αυτή τη φορά δεν είναι διατεθειμένη να καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Θέλει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Λευτέρη και έτσι παίρνει μια θανάσιμη απόφαση, που πρόκειται να αλλάξει τα πάντα στις Αγριες Μέλισσες. Αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ακύλα κατά πρόσωπο και ξέρει καλά πως νικητής από αυτή τη μονομαχία θα βγει μόνο ένας. Θέλει πια να απαλλαγεί από εκείνον και γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια του Κωνσταντή και της Δρόσως.

Οι δυο τους, αν και έχουν αμφιβολίες καθώς αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, αποφασίζουν να τη βοηθήσουν. Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται και μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.