Αγριες Μέλισσες: Νέες προκλήσεις για τη ζωή της Δρόσως

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο κύκλο και οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κωνσταντή στις Αγριες Μέλισσες και να συνεχίζει να ζει αρμονικά με τον μικρό Σέργιο και την Ασημίνα στο Διαφάνι. Ωστόσο, αν και μακριά από τον Κωνσταντή, καθώς εκείνος θα μένει στη Λάρισα, το μυαλό και η καρδιά της του ανήκουν.

Παρ’ όλα αυτά, στον επόμενο κύκλο, θα γνωρίσει νέες προκλήσεις στη ζωή της, που αφορούν όχι μόνο νέα πρόσωπα, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” για τις Αγριες Μέλισσες. Κι εκείνη θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να διασφαλίσει τη σωτηρία της οικογένειά της από τους ανθρώπους της χούντας, οι οποίοι πια θα διαφεντεύουν το Διαφάνι.

Και η Ασημίνα όμως θα περάσει αρκετά δύσκολα. Βάζει οριστικό τέλος στην κόντρα της τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με την αδερφή της. Η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του μικρού Σέργιου σταματάει, ενώ όλα δείχνουν πως η αγάπη που τη δένει με τον Νικηφόρο είναι μοναδική και ακόμα δεν έχει σβήσει.

Διαβάστε επίσης
Εξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης από μηνύματα για Μένιο Φουρθιώτη και Γρηγόρη Πετράκο

Η Ασημίνα θα έχει ενεργό ρόλο στην αντίσταση. Θα τη δούμε να μην αντέχει να βλέπει αγαπημένους της ανθρώπους να βασανίζονται και να εξορίζονται και είναι αποφασισμένη να δράσει προκειμένου να συμβάλει στο τέλος της δικτατορίας.

Για κανέναν δεν θα είναι ίδιο τίποτα στον τρίτο και πιο καθοριστικό κύκλο της σειράς Αγριες Μέλισσες. Τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων ανοίγουν καινούργιες ιστορίες και φέρνουν μαζί τους μυστικά και σκοτεινά σχέδια. Η ζωή των αδερφών Σταμίρη αναμένεται να επηρεαστεί άμεσα.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *