Αγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βάζει τέλος στη ζωή του

Αγριες Μέλισσες

Εξελίξεις στο Διαφάνι

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες που και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στα επόμενα επεισόδια στις Αγριες Μέλισσες, η  Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο.

Ο Βόσκαρης παγιδεύει την Ελένη

Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά με έναν ψευδομάρτυρα και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει.

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» ο Μάνος Βόσκαρης ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι. Η Μαρία Μαδούρου είναι μία από τις καταγγέλλουσες και ο άντρας της είναι ο Θανάσης, ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που έχει βιώσει η γυναίκα του στις φυλακές της Θεσσαλίας. Όταν τα μαθαίνει τρελαίνεται, βρίσκει τον Βόσκαρη και τον απειλεί. Η ζωή του θα τεθεί σε κίνδυνο και ο Βόσκαρης δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο κοντά στο θάνατο. Τρομοκρατείται και ζήτα από την αστυνομία να φύγει από το Διαφάνι και να φυγαδευτεί σε μυστική τοποθεσία. Ενημερώνει τη Σοφούλα η οποία αμφιταλαντεύεται για το αν θα τον ακολουθήσει, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Το γεγονός βυθίζει σε υπηρεσία την Παγώνα και τον Τόλια σε θλίψη, αφού πιστεύουν ότι θα χάσουν για πάντα την κόρη τους.

Διαβάστε επίσης
Aγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας υποψιάζεται τον Δούκα για εραστή της γυναίκας του

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θέλει να τιμωρηθεί ο Βόσκαρης

Ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης καλεσμένος στο «Πρωινό» αποκάλυψε ότι μέσα από την καρδιά του θέλει ο Βόσκαρης να τιμωρηθεί για τις πράξεις του και υπονόησε ότι ο εισαγγελέας θα τα καταφέρει να τον βάλει φυλακή. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή εκθέτει τον Βόσκαρη σε όλους και ο Γραμματικός είναι ο μεγάλος της σύμμαχος.

Αν και θα καταφέρει να δολοφονήσει μία από τις γυναίκες που θα αποκαλύψουν στις αρχές τα εγκλήματα, τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που έχει κάνει όταν ήταν διευθυντής φυλακών, το τέλος του Βόσκαρη πλησιάζει. Και θα είναι ένα «τέλος» άσχημο αν λάβουμε υπόψη τα spoilers του youfly που τον θέλουν να αφαιρεί ο ίδιος τη ζωή του, δηλαδή να αυτοκτονεί. Ήδη θα έχει μάθει ότι η μητέρα του δεν είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, ένα γεγονός που αποτέλεσε βασικό τραύμα για τον χαρακτήρα που έχει κακοποιήσει βάναυσα όποια γυναίκα βρέθηκε στον δρόμο του. Η τελευταία γυναίκα που θα περάσει μαρτύρια στα χέρια του είναι η Σοφούλα Τόλλια στις Αγριες Μέλισσες.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *