Αγριες Μέλισσες: “Θα έχουμε πολλές κηδείες στο τέλος”, αποκάλυψε ο Κωστής Σαββιδάκης

Αγριες Μέλισσες

Αρχές Ιουλίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, μίλησε σήμερα (12/6) στην εκπομπή Open Weekend και έδωσε δυνατό spoiler για τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες.

Όπως είπε ο παπάς στις Αγριες Μέλισσες τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουνίου, ενώ το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί 7 Ιουλίου.

“Ο παπα-Γρηγόρης δεν είναι τόσο άγιος. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα, κρέμασε τον στην πλατεία, γδάρε τον και ρίξε του αλάτι στις πληγές, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά” είπε αρχικά ο ηθοποιός.

“Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή που θα είμαστε πολλοί μαζί εκεί, και ζήτησαν οι περισσότεροι συνάδελφοι να μην την βάλουμε τελευταία σκηνή, γιατί δεν θα μπορέσουμε να την γυρίσουμε από το κλάμα. Βέβαια θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, δυστυχώς θα χάσουμε πολύ κόσμο και από τους δικούς μας. Οπότε να περιμένετε πολύ δύσκολες μέρες…” αποκάλυψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Αγριες Μέλισσες

Ερωτηθείς εάν πράγματι ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι της σειράς τρία φινάλε, προκειμένου να μην κυκλοφορήσουν spoiler για το τέλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, είπε: “Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Πρέπει να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια και να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει τελικά. Δεν πρέπει να το ξέρει κανείς”.

Διαβάστε επίσης
Η Μαρία Σολωμού απαντά σε ερωτήσεις για τον Mente Fuerte (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Οικογενειακές Ιστορίες. “Έχω παίξει και δεν ντρέπομαι καθόλου. Δουλειά είναι και δεν ξέρεις ποτέ ο καθένας σε τι χρονική περίοδο της ζωής του βρίσκεται για να κάνει κάποια δουλειά” σημείωσε ο ηθοποιός.