Αγριες Μέλλισσες: Η Δρόσω αρχίζει να ζηλεύει την αδερφή της Ασημίνα

Αγριες Μέλισσες

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Τελειωμό δεν έχουν οι συναρπαστικές  εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι η μόνο η προσεγμένη και η ακριβή παραγωγή, αλλά και η σκηνοθεσία σε συνδυασμό με την ερμηνεία των ηθοποιών που απογειώνουν το αποτέλεσμα.

Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο.

Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος.

Διαβάστε επίσης
Αγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πέφτει ξανά στην αγκαλιά του Κωνσταντή

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα. Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη μετά από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που δεν θα έπρεπε να μάθει