Αιχμηρό σχόλιο Παπανώτα για Κασσελάκη και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών: «Καλή χώνεψη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Παπανώτας

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τα δρώμενα αφήνοντας υπονοούμενο

“Μπηχτή” στον Στέφανο Κασσελάκη για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές πέταξε ο Δημήτρης Παπανώτας στον “αέρα” του “Happy Day”.

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξαν να ανοίξουν την εκπομπή φορώντας συλλεκτικά μπλουζάκια των Coldplay, οι οποίοι έδωσαν 2 ανεπανάληπτες συναυλίες το Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Παπανώτας, από το πάνελ του “Happy Day” σχολίασε τα δρώμενα αφήνοντας ένα υπονοούμενο για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος παραπέμφθηκε με εντολή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο πολιτικών δηλώσεών του.
Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση συγκέντρωσε το ποσοστό 14,7%, πολύ χαμηλό από αυτό που περίμεναν και για το δεύτερο κόμμα του κοινοβουλίου, είπε:

Διαβάστε επίσης  Απολύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας με απόφαση Κασσελάκη

«Αφού επιμένετε στους Coldplay, τον Μητσοτάκη τον ευχαρίστησε εκεί, ο άλλος που έτρεχε, τζάμπα και βερεσέ έτρεχε;».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη συνέχεια: «Ε, δεν τον ήξερε για να τον ευχαριστήσει».

«Φαντάσου!», είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Εσύ τώρα ψάχνεις αφορμές για να πεις για τον Κασσελάκη, άσε να τα πεις στον Βερύκιο», του είπε η γνωστή παρουσιάστρια θέλοντας να αποφύγει τα σχόλια προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό Δημήτρης Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω τίποτα, καλή χώνεψη!», πετώντας «μπηχτή» για το αποτέλεσμα του κόμματος, του οποίου είχε υπάρξει μέλος.