Αλεξάνδρα Καϋμένου: Μιλάει για τη νέα αρχή στον Alpha και τα νούμερα τηλεθέασης

Αλεξάνδρα Καϋμένου

“Το να έχεις καλούς συνεργάτες είναι ευτυχία”

Στο Τύπος Tv παραχώρησε η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία αναφέρθηκε για την εκπομπή Alpha Παντού, αλλά και κατά πόσο την αφορούν τα νούμερα τηλεθέασης.

“Αν πει κάποιος που εργάζεται στην τηλεόραση ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, νομίζω λέει ψέματα ή δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά που κάνει” ανέφερε η ίδια.

Πώς είναι η συνεργασία με τους δυο κυρίους της παρέας, Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσελόγλου; Νομίζω το να συνεργάζεσαι με άντρες είναι ευτυχία! Υπάρχει ο «μύθος» ότι πάντα η συνεργασία με άντρα είναι καλύτερη…

Νομίζω το να έχεις καλούς συνεργάτες είναι ευτυχία. Κι αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το φύλο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή καθώς μέχρι τώρα στο δρόμο μου είχα μόνο καλούς συνεργάτες που μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτούς.

Ελπίζω να έχουν να πουν κι αυτοί το ίδιο… Για να έρθω όμως στον Παναγιώτη και στον Χρύσανθο, θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια ομάδα που συμπληρώνει ο ένας τον άλλον… Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε ένα απόγευμα στα στούντιο του Alpha. Είναι παιδιά με ήθος κι ευγένεια και με καλοδέχτηκαν στο κανάλι.

Διαβάστε επίσης
Χρήστος Γιάνναρης: "Στις δικές μου περιπτώσεις μπόρεσα και το αντιμετώπισα ακαριαία"

Οι πρώτες ενδείξεις στους πίνακες της nielsen είναι θετικές. Πώς «διαβάζεις» κι «ερμηνεύεις» τα ποσοστά τηλεθέασης; Σε αφορούν;

Αν πει κάποιος που εργάζεται στην τηλεόραση ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, νομίζω λέει ψέματα ή δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά που κάνει. Από την άλλη, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και να μας κάνουν να χάνουμε την ουσία της δουλειάς μας.

Προφανώς και με αφορούν γιατί τα νούμερα είναι, αν θέλεις, μια επιβράβευση κι ερμηνεία που δίνω εγώ είναι πως κάτι κάνουμε καλά. Κι ό,τι δεν κάνουμε, μπορούμε σταδιακά αν το διορθώσουμε.

Για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας τώρα, όντως ξεκινήσαμε καλά, το σημαντικό όμως είναι να παραμείνουμε ωηλά και να πάμε ακόμα ψηλότερα.