Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Ευχή μου να ξαναπαντρευτεί – Είναι αξιόλογο κορίτσι»

Κούγιας

Τι είπε για τον κατά 12 χρόνια νεότερο σύντροφο της

Για την νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του “Πρωινού”, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Εύη Βατίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με έναν άνδρα κατά 12 χρόνια νεότερό της, ενώ στη συνέχεια «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Ο νέος σύντροφος της Εύης Βατίδου είναι ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το modeling με τις αναρτήσεις του στα social media να «μαρτυρούν» ότι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για δουλειά αλλά και διασκέδαση, και απολαμβάνει την καλή ζωή.

Δείτε επίσης: Εύη Βατίδου: Ποζάρει αγκαλιά με τον κατά 12 χρόνια νεότερο σύντροφο της (ΦΩΤΟ)

«Έχει αδικήσει τον εαυτό της -Είναι αξιόλογο κορίτσι»

Σήμερα, ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» να τον ρωτά αν είδε τη σχετική ανάρτηση που έκανε η Εύη Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

«Όχι, με εκπλήσσεται. Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Εύχομαι να είναι ο ιδανικός», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Για τον άνδρα δεν έχει σημασία το πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φαγητό στο σπίτι. Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα», συνέχισε ο ίδιος απαντώντας στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι πρόκειται για έναν πολύ όμορφο άνδρα.

«Είναι ευχές μας να ξαναπαντρευτεί, και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.