Αλέξης Παππάς: Μόλις βγήκε από το Survivor δε μίλησε με την οικογένειά του, αλλά με το δικηγόρο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο πολύ καλός φίλος και δικηγόρος του Στέλιος Σούρλας, μιλώντας την εκπομπή «Πρωινό» δήλωσε πως ήταν το μόνο άτομο που μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας θέλησε αρχικά να μάθει πώς είναι οι γονείς του, αλλά και να τους μεταφέρει ότι και εκείνος είναι καλά.

«Μου έκανε video κλήση χθες και μιλήσαμε. Με ρώτησε αν οι γονείς του είναι καλά και ζήτησε να μεταφέρω στους γονείς του ότι εκείνος είναι καλά. Με ρώτησε τι επικρατεί έξω και μου ζήτησε όταν έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε καλά. Του μετέφερα ότι έξω υπάρχει μια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν.

Διαβάστε επίσης
Κώστας Παπαδόπουλος για Αλέξη Παππά: «Εχουν λυθεί όλα - Οι δικηγόροι μας έχουν μιλήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέβαια, η συνομιλία μας ήταν 2 λεπτά αλλά όσα μπορούσα τα μετέφερα. Δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν λίγο σκεπτικός αλλά χαμογέλασε. Θα συζητήσουμε από κοντά αν θα προβούμε σε κάποιες αγωγές», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Αναφορικά με την σύντροφό του Alessia δήλωσε: «Την είδα την Alessia. Κάποια πράγματα τα οποία είπε ήταν λίγο περίεργα. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο Αλέξης Παππάς όταν βγει. Εγώ δεν πρόλαβα να τον ενημερώσω για την Alessia. Εγώ δεν θέλω να κρίνω την κοπέλα, τι έχει πει και τι δεν έχει πει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *