Αλίκη Κατσαβού: “Από την αρχή της ιστορίας με τον Κώστα δικαίως έφαγα λίγη λάσπη”

“Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί”

Στο [email protected] και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη μίλησε σήμερα (17/2) η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού, η οποία αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά και την επόμενη μέρα με τον γιο της, Φοίβο.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολη η διαχείριση της απώλειας. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και οι δυο μας διαρκώς γιατί, καθώς μεγαλώνει, ο Φοίβος έχει καινούργιες απορίες. Για μένα είναι δύσκολο γιατί μια απώλεια δεν τακτοποιείται ποτέ και δεν καταφέρνεις να την ξεπεράσεις».

«Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά έχω αποφασίσει όποια δυσκολία και αν μου φέρει η ζωή να την νικήσω» συμπλήρωσε η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

«Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια. Από την αρχή της ιστορίας με τον Κώστα δικαίως έφαγα λίγη λάσπη, δεν με ήξεραν και δεν ήξεραν ούτε την πορεία μου στον θέατρο. Μετά με γνώρισαν. Κάποια σχόλια σήμερα που μπορεί να υπάρχουν χρήσιμα είναι για να με κρατούν προσγειωμένη».

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.