Αlpha: Πάει και για την επόμενη σεζόν ο Σασμός

Σασμός

Τι αλλαγές θα φέρει στη σειρά η απόφαση

Ο Alpha επιθυμεί να συνεχίσει τη σειρά Σασμός και για δεύτερη χρονιά, καθώς η δραματική σειρά για τη βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων αποδεικνύεται ένα ισχυρό όπλο του καναλιού στη βραδινή ζώνη.

Όπως αναφέρει η Reallife, η επέκταση της σειράς και για την επόμενη σεζόν συζητείται ήδη στο εσωτερικό του Alpha αλλά και στην εταιρεία παραγωγής, ώστε να ληφθούν εγκαίρως αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της ιστορίας.

Εντονο προβληματισμό, ωστόσο, προκαλεί ο ίδιος ο… τίτλος της σειράς που εμπερικλείει και το φινάλε. Και αυτό γιατί, όταν επέλθει ο περιβόητος «σασμός», δηλαδή η συμφιλίωση μετά από πολυετή βεντέτα, σηματοδοτείται και το τέλος της ιστορίας.

Πώς, λοιπόν, θα συνεχιστεί η ιστορία και του χρόνου; Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες ιδέες. Το επικρατέστερο σενάριο για την ώρα είναι να… αναβληθεί για φέτος ο σασμός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα επέλθει «ειρήνη» στην αιματηρή διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες στο πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε επίσης
Σασμός: Ερχονται ανατρεπτικές εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην περίπτωση αυτή, θα «ανοίξουν» κι άλλο οι ιστορίες των ηρώων και των δύο οικογενειών, ώστε η συμφιλίωση να έρθει… του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *