Ανακοίνωσε το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα ο Δ. Παπανώτας

Happy Day Παπανώτας

Σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό θα εμφανίζεται την επόμενη σεζόν

Σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό θα εμφανίζεται την επόμενη σεζόν

Λίγες ημέρες πριν, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν του Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας, θέλησε να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την εκπομπή αλλά και από τον Alpha. Αυτή τη φορά, όμως, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….????❤», έγραψε στην σχετική ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης
Survivor: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετές μέρες, ο Δημήτρης Παπανώτας, θα ενταχθεί στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, ενδεχομένως θα παρουσιάσει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.