Ανανέωσε με το MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου – Συνεχίζει το Σαββατοκύριακο

Χρηστίδου

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Στο MEGA συνεχίζει και την νέα σεζόν η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, είδηση αναμενόμενη καθώς και οι δύο πλευρές της συμφωνίας ήταν ικανοποιημένες.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση:

«Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Διαβάστε επίσης  Εξαλλος ο Νίκος Συρίγος: «Συνεχίστε έτσι και απλά θα κλαίμε πάνω από τις γυναίκες που σκοτώνονται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA».

Έτσι λοιπόν επίσημα η παρουσιάστρια συνεχίζει στο MEGA δίνοντας και τη νέα σεζόν ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο με την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» σε παραγωγή της Barking Well Media.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (sissychristidou)