“Αναψαν τα αίματα” ανάμεσα σε Λιάγκα και Μπέο – «Δεν έλεγες ότι δεν θες τα παιδιά σου να γίνουν gay; – Κλείστε τον τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Λιάγκας

Πανικός στον “αέρα” της πρωινής εκπομπής

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σήμερα στον “αέρα” του “Πρωινού” εξαιτίας καυγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο.

Οι δυο άνδρες βγήκαν εκτός εαυτού, μετά από συνεχείς και προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την εκπομπή.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, όταν ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε ειρωνικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο δήμαρχος Βόλου, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, όταν η Άρια Καλύβα είπε: «Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε». Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι γιατί ήταν γλυκό.

Καλύβα: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

Μπέος: Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς. Με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια.

Τεργιάκης: Στα 50 μας, μας είπατε αγόρια. Αφήστε αυτά τα ειρωνικά τα αγόρια και τα κορίτσια.

Λιάγκας: Είσαι ειρωνικός και υποτιμητικός.

Λίγα λεπτά αργότερα, Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος αντάλλαξαν έντονους χαρακτηρισμούς και ο παρουσιαστής ζήτησε να κλείσουν το τηλέφωνο. Ο διάλογός τους ολοκληρώθηκε ως εξής:

Α.Μ. Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay.

Γ.Λ Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης  Πατέρας Κλεομένης: Εκανε χαμό στον "αέρα" του "Πρωινού" - «Να σας πονέσει και να σας τσούξει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Α.Μ. Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

Γ.Λ. Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

«Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά. Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες… Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια κι ενώ ο Αχιλλέας Μπέος δεν ήταν πια στην τηλεφωνική γραμμή.