Ανατροπή στο J2US με διπλή αποχώρηση

J2US

Δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλούς ψήφους

Το J2US έκανε την εμφάνισή του χθες (18/3), με τα ζευγάρια που διαγωνίζονται να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές.

Στην έναρξη του μουσικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. «Το J2US επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις.

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν το ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στο σόου το παρών έδωσε ως καλεσμένος ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες, ενώ λίγο αργότερα πήρε θέση στην κριτική επιτροπή κι έκανε το δικό του σχόλιο για τα ζευγάρια.

Στο τέλος της βραδιάς, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης τα ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους κι αποχώρησαν από το J2US ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου κι η Στέλλα Σολωμίδου με τον Πάνο Καλλίδη.