Ανδρέας Μικρούτσικος: Η… συμβουλή στον Σπύρο Μπιμπίλα

O ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα (16/3) στην κάμερα της Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το θέμα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.

Δείτε επίσης: Επέστρεψε στη “Super Κατερίνα” ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Με ενοχλεί η παρερμηνεία όσων λέω και παίζουν θέατρο κάποιοι από τα πάνελ και να τραβάνε τα μαλλιά τους, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέω ενώ καταλαβαίνουν. Το πάρε πίσω την άστοχη δήλωση, όχι δεν την παίρνω γιατί δεν είναι άστοχη. Είναι ακριβώς αυτό που εννοώ ότι σαν ένα παιδί που βγήκα στο θέατρο, ουδέποτε δέχτηκα παρενόχληση, αλλά, εάν είχα δεχτεί, θα ήθελα να δω πως θα είχα συμπεριφερθεί. Άκουσα α ήθελε να τον βιάσουν. Μα τι βλακείες είναι αυτές; Εγώ θα ήθελα να συστήσω σε όλους να αυτοσυγκρατούνται και να μην παίζουν τόσο πολύ θέατρο» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Απευθύνομαι στον φίλο μου τον Σπύρο Μπιμπίλα, που τον ξέρω 400 χρόνια. Σπύρο μου το έχουμε δείξει κιόλας και λες αυτό δεν το είπα κι είπα άλλο. Έχουμε δείξει ακριβώς την δήλωσή σου πάνω από δύο φορές. Μην εκτίθεσαι. Θέλεις την στοιχειώδη γενναιότητα -που την έχεις- και να πεις λάθος μου, μάλλον ήθελα να πω αυτό, αλλά έλα που δεν το έχεις πει κι αυτό που έχεις πει είναι φοβερό και τρομερό. Σπύρο, πάρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω. Κι η θέση κι η ιστορία σου εμπεριέχουν γενναιότητα. Χρησιμοποιήσέ την. Δεν είναι λάθος να κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Έχεις κάνεις λάθος, μην επιμένεις γιατί το αγύριστο κεφάλι δημιουργεί πολλά λάθη» σημείωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης  Shannen Doherty: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση πριν τον θάνατό της - «Για πρώτη φορά αισθάνομαι αισιόδοξη»

Πηγή: zappit.gr