Αντίνοος Αλμπάνης: “Η συνεργασία με τον Χριστόφορο είναι κάθε φορά μια εμπειρία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλμπάνης

Αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Maestro

O γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (26/3) συνέντευξη στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα που προβλήθηκε στον Astra Tv.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Maestro, τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο καθώς και τα γυρίσματα στους όμορφους Παξούς».

Ειδικότερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογήθηκε πως «η συνεργασία με τον Χριστόφορο είναι κάθε φορά μια εμπειρία, γιατί φροντίζει να είναι οι συνθήκες όσο πιο κατάλληλες μπορούν να είναι στην Ελλάδα για να γυριστεί ένα προϊόν μυθοπλασίας και αυτό που καταφέρνει σε σχέση με άλλους δημιουργούς είναι ότι μπορεί και διεκδικεί τα απαιτούμενα budget που χρειάζονται για να γίνει ένα προϊόν μυθοπλασίας που να στέκεται και σε μια αγορά που δεν είναι η ελληνική».

«Αν πούμε ότι πρέπει να συγκρίνουμε αυτή τη σειρά με άλλες ελληνικές δουλειές, το πρόβλημα με τις άλλες ελληνικές σειρές δεν είναι οι ηθοποιοί. Το πρόβλημα είναι πάντα το budget που δίνεται σε μια δουλειά και το μέγεθος της παραγωγής. Για την σειρά μπορούμε να πούμε πολλά, για το πόσο όμορφα δούλεψαν οι ηθοποιοί, πόσο ταίριαξαν και πόσο ταυτίστηκαν με τους ρόλους τους αλλά στα αλήθεια το budget παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

Διαβάστε επίσης  Νίκος Αναδιώτης: «Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, έχω κι εγώ αμαρτήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι Παξοί που γυρίζεται η σειρά είναι ένα υπέροχο νησί και πόσο σας λυπάμαι όσους δεν το έχετε επισκεφθεί γιατί από δω και πέρα δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο νησί που ήταν. Ήδη είχα κάποιες πληροφορίες ότι η σεζόν πια ανοίγει αρχές Μαϊου στο νησί και από τις… 5 Μαϊου δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα λόγω της επιτυχίας της σειράς».

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε τόπο τόσο μεγάλη βοήθεια και τόσο μεγάλη ανοχή από τους ντόπιους γιατί, κακά τα ψέματα, το να πηγαίνεις σε μια κλειστή κοινωνία και να φέρνεις τα πάνω κάτω δεν είναι εύκολο για τους ανθρώπους εκεί. Είναι μια μεγάλη αναστάτωση για μεγάλο διάστημα. Παρόλα αυτά ήταν οι άνθρωποι δίπλα μας, στο πλευρό μας, ότι κουλαμάρα ζητούσαμε και ότι κατέβαινε στο κεφάλι μας μάς το παρείχαν με πολύ μεγάλη αγάπη και ήταν συγκινητικά βοηθητικοί» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αντίνοος Αλμπάνης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (antinoosalmpanis)