Για την εξωτερική του εμφάνιση και την φωτογραφία του στο Instagram που “κατέβηκε” μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται”.
Μέσα σε όλα, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στα social media και τον τακτικό… «πόλεμο» που δέχεται για τις πιο τολμηρές του αναρτήσεις, οι οποίες και δεν είναι λίγες οι φορές που κατεβαίνουν από το προφίλ του.
Ειδικότερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προϋπόθεση για να πούμε πως «χρησιμοποιώ» την γοητεία μου είναι να πιστεύω ότι γοητεύω, να πιστεύω ότι είμαι όμορφος, να πιστεύω ότι είμαι θελκτικός και δεν τα πιστεύω κάθε πρωί. Υπάρχουν πρωινά που ξυπνάω και σιχτιρίζω την εικόνα μου. Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου».
«Η τελευταία μου δημοσίευση στο Instagram κατέβηκε ως ότι παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας. Θέλω όμως να σταθώ σε αυτό και να πω το εξής. Η όποια δική μου ενόχληση δεν έχει να κάνει με το ότι κατέβηκε αυτή η φωτογραφία από την πλατφόρμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι παρατηρώ πως υπάρχουν πέντε μέτρα και πέντε σταθμά και δεν τα κατανοώ. Έχει πολλές προεκτάσεις αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσουν».
«Μπορώ τώρα που μιλάμε να μπω σε 10 προφίλ στο Instagram όπου το περιεχόμενο είναι αδιαπραγμάτευτα πορνογραφικό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το δείξουμε, όπως τη δική μου φωτογραφία, στους δέκτες μας. Το να βλέπεις λοιπόν μια κοπέλα στα τέσσερα με ένα κορδονάκι να φαίνονται όλα, κάποια λαδάκια να χαϊδεύουν τους γλουτούς και ένα βλέμμα «πάρε με απόψε, πάρε με»… Αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες; Με αυτή τη θολούρα που επικρατεί στο μέσο προκύπτει ότι γίνονται διακρίσεις. Και οι διακρίσεις φέρνουν αποκλεισμούς. Και οι αποκλεισμοί δεν είναι ίδιον της δημοκρατίας και εγώ θέλω αυτά τα μέσα να είναι δημοκρατικά, αν δεν είναι θέλω να απέχω» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.
«Ο κόσμος καταφεύγει πολύ εύκολα πια στον συντηρητισμό ειδικά σε περιόδους που επικρατεί ένα χάος γύρω μας γιατί νιώθουμε ότι απειλούμαστε και απειλείται η αγία ελληνική οικογένεια. Έχουμε ξεχάσει ότι ζούμε στην Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτά τα πράγματα είναι λυμένα δεκαετίες τώρα ενώ εμείς πάμε να κάνουμε 25 βήματα πίσω, να θυμηθούμε πράγματα από την γιαγιά και τον παππού και να τα φορέσουμε στο σήμερα».