Αντώνης Κανάκης: “Ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών”

O παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης και στην σημερινή (8/3) εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ήταν χείμαρρος.

Ξέσπασε με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη για ορισμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς, οι οποίοι, όπως ανέφερε, έχουν μια κοινή κατεύθυνση.

«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης,

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας των διδύμων που "χάθηκαν" με την ξαδέλφη τους - «Βάλτε τρία στολίδια για τα κορίτσια μου»