Αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ η Εύα Αντωνοπούλου – Φορτισμένη στο τελευταίο της δελτίο

Λύθηκε χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου, μετά από 15 χρόνια, η συνεργασία της Εύας Αντωνοπούλου με τον ΣΚΑΙ και η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια.

»Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

»Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Εύα Αντωνοπούλου: Έντονη φόρτιση στο «αντίο» της στον ΣΚΑΪ ύστερα από 15 χρόνια

Διαβάστε επίσης  Πέθανε η δημοσιογράφος Ματίνα Βολάκη

Το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ της Τετάρτης (31/5) ήταν το τελευταίο που εκφώνησε η Εύα Αντωνοπούλου, ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας της με τον φαληρικό τηλεοπτικό σταθμό.

Μετά το τέλος των ειδήσεων θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τα όσα έζησε το διάστημα αυτό… Την ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ, τους συνεργάτες της και τους τεχνικούς. Επίσης, φρόντισε να ευχηθεί καλή επιτυχία «στη διάδοχη κατάσταση», όπως είπε.

Μάλιστα, η Εύα Αντωνοπούλου αποκάλυψε πως αυτή θα είναι η Λένα Φλυντζάνη, η οποία θα αναλάβει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ήταν φορτισμένη για το τελευταίο δελτίο της στον ΣΚΑΪ είχε φανεί λίγο νωρίτερα, όταν η Χριστίνα Σούζη την είχε αποχαιρετήσει αμέσως μόλις τελείωσε το δελτίο καιρού του σταθμού.