Απόψε το μεγάλο αφιέρωμα του ANT1 στις “Αγριες Μέλισσες”

Αγριες Μέλισσες

Σε ρόλο έκπληξη η Ζέτα Μακρυπούλια

Το συγκλονιστικό αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», έρχεται απόψε (10/7), στις 22:00.

Με το πρώτο τους κιόλας πέταγμα, οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν τους τηλεθεατές και έγιναν σημείο αναφοράς για την ελληνική μυθοπλασία.

Η δυνατή πλοκή του σεναρίου, η κινηματογραφική ματιά της σκηνοθεσίας, οι ερμηνείες των ηθοποιών και η αισθητική της παραγωγής έχτισαν τον μύθο μιας σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.

Πώς «χτίστηκε», όμως, αυτός ο μύθος και από ποιους;

Μετά τον συγκλονιστικό επίλογο της σειράς, θα περπατήσουμε για τελευταία φορά στο Διαφάνι, θα ξετυλίξουμε την ιστορία από την αρχή και θα θυμηθούμε όλα εκείνα που μας έκαναν να μην φοβηθούμε το κεντρί τους.

Όλα αυτά, μαζί με τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές, αξέχαστες ατάκες, αλλά και πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε στους ίδιους τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές έρχονται ως επιμύθιο για τη σειρά που άνοιξε μεγάλους δρόμους στην ελληνική μυθοπλασία.

Διαβάστε επίσης
Βαρεμένος για Καραμανλή: Αντέδρασα σε μια ιεροσυλία - Δεν κάνω “δήλωση μετανοίας”

Ποια ήταν τα καταλυτικά γεγονότα για την πλοκή της σειράς;

Ποιες ήταν οι πιο σκοτεινές και οι πιο φωτεινές στιγμές;

Πώς εξελίχθηκαν οι χαρακτήρες;

Πώς «συναντήθηκαν» οι ηθοποιοί με τους ήρωες; Ποιος ενσάρκωσε το απόλυτο κακό; Ποια ατάκα του ρόλου τους, τους χαρακτηρίζει; Τι τους συγκίνησε; Ποιον ρόλο θα ήθελαν να υποδυθούν, εκτός από τον δικό τους;

Πώς γυρίστηκαν οι δύσκολες σκηνές;

Πόσα απρόοπτα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Τι συνέβαινε όταν έσβηναν οι κάμερες;

«Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν. Μπήκαν στη ζωή μας πριν από 3 χρόνια κάπως βίαια. Με έναν φόνο. Μας αποχαιρέτησαν, όμως, με αγάπη, ελπίδα και φως.

Πάμε να θυμηθούμε μαζί, μαζί με όλους τους συντελεστές αυτά τα 3 χρόνια», ξεκινά να λέει η Ζέτα Μακρυπούλια στο υπέροχο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για τη σειρά, που άλλαξε τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.