Μπάμπης Στόκας: Ξέσπασε για την υπόθεση με τον ντράμερ

Στόκας

Τι είπε για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε σήμερα (25/1) ο Μπάμπης Στόκας κι απάντησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση με τον ντράμερ, που έχει προφυλακιστεί και πόσο τον ενόχλησαν ορισμένα πράγματα που ειπώθηκαν.

«Δεν δίνω σημασία να μπω να δω τι λένε για εμένα. Ήταν τότε αυτή η ιστορία με τον ντράμερ. Τους έπιασε μια μανία αν το ξέραμε ή όχι και μας έβριζαν. Αυτό το θεωρώ αθλιότητα, δεν θα το έκανα ποτέ» είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

«Έπρεπε (σ.σ. να μιλήσω αυστηρά) κάποια στιγμή γιατί δεν γινόταν αυτό. Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα. Άφησαν να υπονοήσουν ότι το ήξερα. Για αυτό μίλησα, όχι για κανέναν άλλο λόγο» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

Τι είπε για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να μπούνε κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Έβλεπα στο εξωτερικό ένα ροκ σταρ, έναν ποπ σταρ κι έναν παραγωγό και στην Ελλάδα έβλεπα πέντε ανθρώπους να γυρνάνε γύρω γύρω, οπότε είπα θα πάω κι εγώ να κάνω την ανατροπή. Πέρασα καλά, όπου πάνω περνώ καλά, δεν πάνω να μην περάσω καλά. Όπου δεν περνώ καλά, φεύγω, θα το είχατε καταλάβει» είπε.

«Όσον αφορά για τον Σάκη Ρουβά νομίζω ότι ήταν ένα λάθος για πολλούς λόγους. Μετά, όσον αφορά την Άννα, ήταν ένα τραγούδι, που άκουσα εγώ στην Καλαμάτα με έναν φίλο μου και λέω α τι ωραίο ντουέτο να το έκανα με την Άννα κι έτσι το έκανα…» πρόσθεσε ο Μπάμπης Στόκας.

Πηγή: zappit.gr