Χάρης Ρώμας για Ηλία Μίχο: «Ηθελε να μεταμφιέσει την αποτρόπαια πλευρά του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρης Ρώμας

Η απάντηση του ηθοποιού στις αντιδράσεις που υπάρχουν για την σύνδεση του με τον παιδοβιαστή

Για τις φωτογραφίες του με τον 53χρονο Ηλία Μίχο που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας.

Οι φωτογραφίες του Χάρη Ρώμα με τον 53χρονο, που έχει προφυλακισθεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα social media. O κατηγορούμενος έχει απαθανατιστεί με τον ηθοποιό αγκαλιά και στις λεζάντες των φωτογραφιών υπάρχουν οι φράσεις: «Φίλε μου», «Είσαι χρυσός άνθρωπος».

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε την απάντησή του, σε όσους τον επέκριναν για τη σχέση του με τον 53χρονο από τον Κολωνό. «Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα, εγώ κάνω δύο, μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν παρατρεχάμενοι» είπε αρχικά ο ηθοποιός και πολιτικός.

«Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν, μάλιστα όταν είναι και τόσο ένθερμοι, όπως αυτός ο συγκεκριμένος άνδρας. Υπάρχουν φωτογραφίες μου από τον συγκεκριμένο, ο οποίος που ερχόταν στις παραστάσεις μου και πλήρωνε. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να μεταμφιέσει τη σκοτεινή, απαίσια και αποτρόπαια πλευρά του. Και αν αυτός με έχει αποκαλέσει “Φίλε μου” και του έχω απαντήσει “Είσαι χρυσός άνθρωπος”, για όλα υπάρχει μία πολύ απλή δικαιολογία» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 13 ετών σε άνδρα που βίαζε την ανήλικη κόρη της φίλης του

«Όταν έρχεται στο μαγαζί εστίασης με το οποίο έχω σχέση, με την αγία οικογένεια, όλα αυτά είναι λογικά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θαυμαστές μας. Ήρθε και μας είπε ότι είναι θαυμαστής, έχει ψιλικατζίδικο και ψηφοφόρους, σε όποιον και να συνέβαινε αυτό, η απάντηση θα ήταν “Φίλε μου”. Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι» συνέχισε.

«Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι. Όταν κάνει δωρεές στο “Σπίτι του Ηθοποιού” είναι πολύ λογικό να του πούμε “Είσαι χρυσός άνθρωπος”. Πως μπορείς να ξέρεις τη σκοτεινή πλευρά κάποιου» είπε κλείνοντας.

Πηγή: megatv.com