Χάρης Ρώμας: “Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ζωή χωρίς πολιτικούς”

Χάρης Ρώμας

Ο ηθοποιός μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην άποψή του κόσμου για τους πολιτικούς.

«Ο κόσμος έχει ένα θυμικό που κατά διαστήματα, επαναλαμβάνεται και στρέφονται εναντίον των πολιτικών με μεγάλη δυσπιστία. Δεν έχουν απολύτως άδικο. Πρέπει όμως, να γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ζωή χωρίς πολιτικούς, κάποιοι πρέπει να διοικούν και είναι στο χέρι μας να ψηφίζουν σωστά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας, που καταλήγουν σε επεισόδια. «Κατανοώ ότι υπάρχει οργή για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν κάνουν οι διαδηλωτές τα επεισόδια, αλλά έχει νόημα να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα; Να τελειώνουν οι ειρηνικές πορείες με το κάψιμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων;», ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος, δήλωσε για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της πολιτικής είναι ότι αυτή τη στιγμή πάνω στα νωπά μνήματα αυτών των παιδιών, όλοι προσπαθούν να αποκομίσουν μεγαλύτερα ποσοστά.

Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια κι είναι και ανθρώπινο λάθος. Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας, γιατί η κάθε κουβέντα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εγώ ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ. Θα μπορούσα να μην τα λέω και να γίνομαι αρεστός».