Χρηστίδου για Λιάγκα: «Γιατί τον αναγκάζουν να κάνει το είδος της εκπομπής που δε θέλει;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίσσυ Χρηστίδου Γιώργος Λιάγκας

Τα εμπορικά και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Το πως έχουν πλέον τα πράγματα στο Πρωινό μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της, στο “Χαμογέλα και Πάλι”.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια απορεί γιατί ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάζεται να παρουσιάσει μία εκπομπή στην οποία δεν θέλει τα εμπορικά.

«Ο άνθρωπος λέει δεν θέλει εμπορικά. Γιατί τον αναγκάζουν τον άνθρωπο από αυτό το κανάλι να κάνει μία εκπομπή με ένα τέτοιο περιεχόμενο; Είπε ότι αν με ρωτήσετε, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δεν θέλω εμπορικά. Πώς υπάρχει ο Νίκος Μάνεσης, οι Αταίριαστοι; Τέτοια εκπομπή θέλει να κάνει ο άνθρωπος νομίζω.

Δείτε επίσης: Αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου – «Κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα»

Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές infotainment που δεν έχουν νύχια και μαλλιά. Ο Νίκος Ευαγγελάτος. Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές. Γιατί δεν δίνουν στον άνθρωπο μία τέτοια εκπομπή και να τα βάλουν μετά σε μια άλλη ζώνη; Αν εγώ θέλω να διαφημιστώ, στο εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 αρέσει αυτή η τοποθέτηση, ότι εγώ δεν τα θέλω και τα βάζουμε γιατί με αναγκάζουν; Ας κάνει μία εκπομπή που θέλει» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης  Λιάγκας για Στάνκογλου: "Τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό"

«Αν είσαι κανάλι λες θέλω γυναικείο πρωινό και παίρνεις έναν άνθρωπο που θέλει να το κάνει ή λες θέλω τον Γιώργο Λιάγκα που δεν θέλει να κάνει εμπορικά και γυναικεία θέματα και κάνω μία εκπομπή πάνω του» είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.