Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του Maestro

Παπακαλιάτης

Στους Παξούς βρίσκεται το καστ της σειράς

Tο καστ της σειράς του Mega, Maestro βρίσκεται στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψε στο νησί και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης για την επόμενη σεζόν.

«Γυρίζουμε τα 4 πρώτα επεισόδια. Κάποιες μέρες έχουμε διπλά συνέργεια για να προλάβουμε. Μέχρι τις 10 του μηνός πρέπει να φύγουμε από το νησί γιατί δεν έχει να μείνουμε», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναφέροντας πω τα γυρίσματα θα σταματήσουν το καλοκαίρι και το καστ θα επιστρέψει στους Παξούς τον Οκτώβρη για να ολοκληρώσει τη σειρά.

Σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, οι αλλαγές που έρχονται δεν είναι μεγάλες, αφού στην ουσία το βασικό concept μένει ίδιο.

Διαβάστε επίσης  Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο ο Δημοσθένης με καρδιακό επεισόδιο

«Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν, στην πραγματικότητα και στην ουσία όμως, την ώρα που γράφω, που σκηνοθετώ, που φτιάχνω, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Θα μπουν περισσότερα πρόσωπα, θα μπει ο άνθρωπος που έρχεται προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε επίσης: «Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή. Αυτήν τη φορά έχω επιλέξει διαφορετική αφήγηση σεναριακά. Ο καθένας που μιλάει, λέει για την ιστορία του άλλου ήρωα οπότε δεν αφορά μόνο τον εαυτό του. Έχω περισσότερη αγωνία, ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα ματιά, σίγουρα υπάρχουν περισσότερες σκέψεις».

Πηγή: zappit.gr