Χρήστος Λούλης: Το σχόλιο του για το “Μaestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σήμερα (18/12) ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Είναι μία παράσταση που έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει συζητηθεί. Έχουν γραφτεί πολύ ωραίες κριτικές και ο κόσμος που έρχεται είναι ενθουσιασμένος. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που δεν τους άρεσε, είπαν ότι δεν είναι έτσι ο Τσέχωφ» ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

Του έχει τύχει να πέσει έξω στα σχέδιά του στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή; «Το να φας τα μούτρα σου, να γρατσουνιστείς και να σπάσεις κανένα πλευρό, ναι, πονάς, αλλά δεν το μετανιώνεις, γιατί ακολούθησες την καρδιά σου, έτσι δεν είναι; Πολλές φορές στη δουλειά μου τα τελευταία 25 χρόνια έχω πέσει με τα μούτρα», δήλωσε.

Ο Χρήστος Λούλης ρωτήθηκε και για το Maestro και την επικείμενη πρεμιέρα του στην πλατφόρμα ροής του Netflix.

«Άξιζε να είναι στο Netflix. Μακάρι να γίνει το έναυσμα και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια. Να είναι μεταξύ 6-15 επεισόδια, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επίμαχη σκηνή στο «Κλείσε τα μάτια» πριν από 20 χρόνια και τον παραλληλισμό του με τη σχέση Σπύρου-Αντώνη στο Maestro ο ηθοποιός σχολιάζει: «Νομίζω πως η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική. Μας αρέσει καμιά φορά να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κάτι αλλάζει, δεν είμαστε η ίδια κοινωνία όπως πριν από 20 χρόνια. Ένα απλό φιλί ήταν στο «Κλείσε τα Μάτια» και έγινε χαμός».