Χρήστος Πολίτης: Η απάντηση… καρφί στην Κάτια Δανδουλάκη

Ο Χρήστος Πολίτης έδωσε την δική του απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη που σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε πως ο συνάδελφός της τη «μισεί».

Ο ηθοποιός έκανε τη δική του δήλωση, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε αρχικά, πως «δεν έχει μισήσει ποτέ στη ζωή του κανέναν άνθρωπο». «Το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα. Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είπα απλά ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, όμως όχι να τον κατηγορεί αδίκως, επειδή απλώς θέλησε να ξεκόψει από κάποιους.

«Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», δήλωσε κλείνοντας.