Χρύσπα: Οι αποκαλύψεις της για την βουλιμία – «Είχα τύψεις που έτρωγα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρύσπα

Πως κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη κατάσταση

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της όταν πάλεψε με την βουλιμία μίλησε η τραγουδίστρια Χρύσπα στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας».

Η Χρύσπα αποκάλυψε ότι περνούσε μια δύσκολη περίοδο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λάθος αποφάσεις και να πέσει στην παγίδα της βουλιμίας.

«Είχα τύψεις που έτρωγα και μπήκα στη διαδικασία να τα αποβάλλω»

Η Χρύσπα περιέγραψε την δική της σχέση με το φαγητό: «Εγώ δεν γνώριζα τι μου συνέβαινε κι αυτό γιατί ήμουν σε μία εγρήγορση, δούλευα πάρα πολύ, ένιωθα κόπωση συνέχεια. Όταν δεν δούλευα ήταν οι μόνες μέρες που ένιωθα καλά, ότι μπορώ να χαλαρώσω κι αυτό το είχα συνδέσει με το πολύ φαγητό. Παράλληλα, όμως είχα τύψεις που έτρωγα, κι έτσι από μόνη μου μπήκα στην διαδικασία να αποβάλλω αυτά που τρώω».

Και πρόσθεσε: «Δεν συνειδητοποίησα για πόσο καιρό μου συνέβαινε αυτό. Στην αρχή, το προκαλούσα μόνη μου. Στην πορεία, άρχισα να φθάνω σε σημεία που συνέβαινε από μόνο του. Αυτό μου συνέβαινε σε επεισόδια υπερφαγίας. Στη συνέχεια, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε πολλά πράγματα κι εκεί ”χτυπάει το καμπανάκι”».

Πηγή: megatv.com