Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Τι αποκάλυψε για την γνωριμία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος κάθισε σήμερα (28/12) στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «42497», μετά το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών.

«Ήταν η πρώτη φορά που είπα το “ναι” σε άνθρωπο χωρίς να ξέρω τι θα παίξω. Τόσο πολύ τον εμπιστεύτηκα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και συμπλήρωσε: «Τον Γιώργο τον γνώρισα σε μία κηδεία πολύ τυχαία. Συμβαίνουν αυτά! Μη γελάς!», με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Δεν γελάω, αλλά εδώ το ‘χω τώρα. Γιατί μου τα κάνεις αυτά;».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω ρίξει τρελό γέλιο σε κηδείες. Έχω ακούσει τον παπά να φαλτσάρει στο “αιωνία η μνήμη” κι έχουμε φύγει όλοι μέσα στην εκκλησία, σε πολύ δικό μας άνθρωπο. Μέλισσες δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι έβλεπε ο Γιώργος, αλλά έχει πολύ δυνατό ένστικτο».

Μιλώντας για το έργο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε: «Ο ρόλος μου είναι ο αριθμός “8” είναι ένας ηγέτης του καλού, τον αντιλαμβάνομαι σαν τον Φάουστ που αναζητά την αλήθεια. Για να παρακολουθήσει κανείς αυτή την παράσταση είναι σα να μπαίνουμε όλοι μαζί στην ίδια πτήση και να πάμε όλοι μαζί στον ίδιο προορισμό και δεν είναι δεδομένο ότι το αεροπλάνο θα φτάσει στον προορισμό, τίποτα δεν είναι δεδομένο…είναι μία παράσταση που απαιτεί μία ησυχία, να μπεις, να ταξιδέψεις και να το καταλάβεις».

Διαβάστε επίσης  Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε ότι συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε επίσης: «Δεν θεωρώ πως υπάρχει το καλό και το κακό, θεωρώ πως υπάρχει το σκοτάδι και το φως, το συν και το πλην και αυτά τα δύο υπάρχουνε και δεν είναι απαραίτητα κακό. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να είσαι καλός. Έχεις τα πάντα μέσα σου, και ο ανταγωνισμός θα σου βγει και η ζήλια και η σύγκριση, το να επιλέξεις να πας προς το φως σημαίνει πως επιλέγεις να εμπιστευτείς και να επενδύσεις στην μοναδικότητά σου».

Πηγή: zappit.gr