Διονύσης Σαρακίνης – MasterChef: Υποψήφιος με ακροδεξιά παραφυάδα της Χρυσής Αυγής

Διονύσης MasterChef

Εξοργισμένοι οι θεατές στο Twitter

Eντονες αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη πως ο Διονύσης από το MasterChef έχει υπάρξει υποψήφιος με ακροδεξιό συνδυασμό.

Πιο χαρακτηριστικά κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία όπου φαίνεται ο ένας από τους δύο φιναλίστ του MasterChef, Διονύσης Σαρακίνης, να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χάρη Μιχαλακόπουλου, της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, μιας ακροδεξιάς παραφυάδας της Χρυσής Αυγής και του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο 27χρονος μάγειρας φέρεται να είχε κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συγκεκριμένο συνδυασμό με επικεφαλής έναν από τα ιδρυτικά και ηγετικά στελέχη του ελληνικού «παρακλαδιού» της Λ.Ε.Π.Ε.Ν, ενός συνδυασμού τα αρχικά του οποίου παραπέμπουν στους Γάλλους ακροδεξιούς Ζαν Μαρί και Μαρίν Λεπέν, που ηγούνται του «Εθνικού Μετώπου».

Το Twitter έχει πάρει φωτιά με πολλούς από τους χρήστες να ενοχλούνται από την παρουσία του στο παιχνίδι ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να ζητήσουν ακόμα και να αποκλειστεί ο Διονύσης Σαρακίνης από τον διαγωνισμό. Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την άσχημη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι και απέναντι στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *